Sarah Bogaers Ritueelbegeleiding

Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen

Sarah begeleidde ons bij het afscheid nemen van mama en het organiseren van de plechtigheid. Zij deed dit met veel compassie en met steeds een luisterend oor. In deze emotionele periode nam zij op warme wijze de regie uit onze handen en zorgde ervoor dat alles prima werd gepland. Regelmatig kregen wij een update van haar met voorstellen. Gedurende het hele proces konden wij onze inbreng leveren en kregen wij waardevolle adviezen. De samenwerking met Sarah is door ons zeer gewaardeerd. Zij gaf niet alleen sympathieke ondersteuning maar bleef er ook bij om te verzekeren dat al onze wensen werden uitgevoerd. Veel dank Sarah voor jouw inzet en steun.

Eric, november 2023

 

Wij hebben je betrokkenheid en rustige uitstraling erg gewaardeerd. Ook hoe je de dienst hebt begeleid, rustig vertellend en inspringend op de situatie ter plekke. We hebben het als zeer prettig ervaren.

Miranda, augustus 2023

 

Wij waren zeer tevreden omtrent je begeleiding en hulp, zowel voor als tijdens de uitvaart. Het was een zeer prettige samenwerking, de levensloop van mijn vader heb je heel mooi onder woorden gebracht.

Maarten, juli 2023

 

Ik kijk met een erg goed gevoel terug op de uitvaartdienst. En dat geldt zeker ook voor de rol die jij daarin speelde, waarover niets dan lof. In de aanloop, tijdens de voorgesprekken, was je geduldig, inlevend en betrokken en tijdens de uitvaart verwoordde je heel mooi het verhaal van mijn moeder en het gevoel dat er onder de nabestaanden leefde. Ook was je dichtbij en toch op afstand, of andersom, op afstand en toch dichtbij. In woord en daad. Alles in balans. Precies goed.

Martijn, juni 2023

 

Hallo Sarah,

Ik wil je namens ons allemaal nog eens hartelijk danken voor de stijlvolle en sympathieke manier waarop je de dienst van Jos hebt uitgevoerd.

Walter, mei 2023

 

We hebben de begeleiding van Sarah als heel prettig ervaren. Ze kan heel goed luisteren en voelde goed aan wat voor ons belangrijk was. We hebben de dienst echt naar eigen inzicht in kunnen richten, we werden daarbij ondersteund door Sarah zowel met praktische tips als door haar medeleven. De afscheidsdienst werd uiteindelijk heel mooi en persoonlijk op deze manier.

Nel en Ineke, april 2023

 

We kijken terug op een uitvaartdienst die precies was zoals mamma deze zou hebben gewild. Sarah heeft ons van A tot Z bijgestaan bij het voorbereiden en uitvoeren van de dienst. 

In deze periode is het van onschatbare waarde dat je door iemand wordt bijgestaan die weet waar ze het over heeft zodat je als familie wordt ontzorgd. Zo iemand is Sarah en ik zou haar dan ook aan iedereen willen aanbevelen.

Stephan, april 2023