Sarah Bogaers RitueelbegeleidingWat anderen zeggen

Wat anderen zeggen

Mijn ervaring met ritueelbegeleider Sarah Bogaers was fantastisch. De aandacht, de tijd, de rust die ze geeft is hartverwarmend. Ze maakt heel de dienst tot een prachtig geheel. Ook is ze heel goed en snel bereikbaar. Ik heb alleen maar lof over haar wijze van werken.

Annie, maart 2024

 

Sarah heeft bij ons de uitvaart begeleid en dat heeft ze op een hele fijne manier gedaan. Wij konden zelf heel goed aangeven wat we wilden en Sarah heeft de uitvaart met heel veel gevoel uitgevoerd! Alles heel rustig en liefdevol gebracht. Sarah Bedankt!

Marco en familie, maart 2024

 

We hebben een heel fijn gevoel overgehouden aan de dienst. En zeker ook aan de gesprekken vooraf. Je voelde goed aan wat wij belangrijk vonden en de positie waarin we ons bevonden.

Je wilde tante echt leren kennen. Wat wij je vertelden heb je goed verwoord en vertaald in een fijn samenhangend verhaal. Hier en daar wat luchtig gemaakt, wat wij fijn vinden.

Van de andere familieleden kregen we achteraf complimenten. Veel mensen konden zich vinden in deze dienst. Wij wilden het niet naar ons toe halen en dat is echt heel goed gelukt. En toch was het een hele persoonlijke dienst.

Dank je wel voor jouw aandacht en zorgvuldige werk. Maar ook voor jouw liefde die we hebben gevoeld tijdens de gesprekken en de dienst.

Je bent een mooi mens. Nogmaals heel erg dank je wel.

Angela en familie, februari 2024

 

Hi lieve Sarah, wat een afschuwelijke week, zwarter nog dan zwart.

Maar Sarah, luister, jouw aanwezigheid, jouw warmte en jouw oprechte gevoel van verdriet heeft mij héél, echt héél diepe geraakt. Jij was in onze diepste rauwe rouw een enorm warme steunpilaar om ons aan vast te klampen. Jij gaf ons richting, jij wist de weg.

Vanaf het eerste moment dat wij samen kwamen voelde het alsof je gewoon een deelgenoot was van onze familie. Jouw leidende rol in het plannen van een onmogelijke uitvaart voor mijn lieve zoon Richard heeft op ons allemaal een onvergetelijke indruk achtergelaten.

Je hebt  een warmte over je die ongekend is. Ik ben enorm blij dat jij aanwezig was en de uitvaart van mijn zoon Richard waardig mocht leiden. Het feit dat we na afloop nog elkaar nog mochten omhelzen zegt méér dan duizend woorden. Dit zal ik mij hele leven bij me dragen.

Jaap, januari 2024

 

Sarah is een fijne, rustige vrouw, die de woorden precies zo kan vertellen als wij ze in ons hoofd hadden. We hebben samen een hele mooie dienst in elkaar gezet. Met een lach en een traan hebben wij de dienst als heel mooi ervaren. Fijne en snelle communicatie. Dank je wel!

Judith, januari 2024

 

Onze moeder is helaas onverwacht en op veel te jonge leeftijd overleden. Onze wens was om zelf een afscheidsceremonie te organiseren, passend bij hoe mama was en wat ze gewild zou hebben. Vanaf het moment dat Sarah bij ons binnenstapte, hadden we het volste vertrouwen dat we met haar begeleiding het afscheid konden organiseren dat we voor ogen hadden. Met haar luisterend oor, open blik, afstemming en deskundigheid hebben we een prachtige dienst voorbereid, die Sarah op de dag van het afscheid voor ons heeft geleid. We zijn enorm dankbaar dat Sarah er was in de moeilijkste tijd van ons leven en we mama mede dankzij haar het afscheid hebben kunnen geven dat ze verdiende en waar wij met een warm gevoel op terugkijken. Vol liefde en in verbinding. Lieve Sarah, 1000x dank dat je er was. 

Leonie, januari 2024

 

Sarah luisterde erg goed en heeft van wat we vertelden een kort maar krachtig verhaal gemaakt. Dit was dan ook precies wat wij als familie aan haar hadden gevraagd. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Alles was naar wens en tot in de puntjes verzorgd. 

Angela, december 2023

 

Wat een indringende ervaring onze ontmoeting met Sarah. We hebben elkaar als volslagen vreemden ontmoet. Ze heeft ons echter nooit het idee gegeven dat we te maken hadden met een buitenstaander. Haar betrokkenheid en inlevingsvermogen hebben we als zeer warm ervaren. Alles voelde vanaf het begin heel vertrouwd.

Sarah heeft binnen een tijdsbestek van een paar dagen onze gevoelens weten te modelleren tot een heel mooi en waardig afscheid. Met als hoogtepunt haar persoonlijke bijdrage op de piano. Haar interpretatie van Schindler’s List was indrukwekkend, hartbrekend.

Onze gedachten aan degene die we nu gaan missen zullen altijd geassocieerd blijven met Sarah en met haar meer dan gewaardeerde bijdrage.

Jan, december 2023

 

Omdat ik mijn reis vanuit Amsterdam op tijd gepland had, was ik vroeg aanwezig in de wachtruimte van uitvaartcentrum DELA. En ineens hoor ik: “Jij bent zeker Manja.” Toen ik verbaasd opkeek, zei je: “Ik ben Sarah, de begeleidster van de uitvaart van Jan V.” .. Het voelde meteen vertrouwd en ik voelde mij thuis.

Ik heb je begeleiding als heel rustig en prettig ervaren. En toen ging je ook nog piano spelen! Een mooi en verdiend afscheid voor Jan.

Ook zeer attent dat je mij bij het weggaan vroeg of ik vervoer naar het station had. Dat je daar door al je bemoeienissen nog aan dacht!

Manja, december 2023

 

Je nam goed de tijd voor de voorbereidingen en we konden je altijd vragen stellen.
Tijdens de uitvaart was je een goede voorganger en ging goed om met de drukte van een paar kleine kinderen. Petje af!

Andrea, december 2023

 

Sarah begeleidde ons bij het afscheid nemen van mama en het organiseren van de plechtigheid. Zij deed dit met veel compassie en met steeds een luisterend oor. In deze emotionele periode nam zij op warme wijze de regie uit onze handen en zorgde ervoor dat alles prima werd gepland. Regelmatig kregen wij een update van haar met voorstellen. Gedurende het hele proces konden wij onze inbreng leveren en kregen wij waardevolle adviezen. De samenwerking met Sarah is door ons zeer gewaardeerd. Zij gaf niet alleen sympathieke ondersteuning maar bleef er ook bij om te verzekeren dat al onze wensen werden uitgevoerd. Veel dank Sarah voor jouw inzet en steun.

Eric, november 2023

 

Wij hebben je betrokkenheid en rustige uitstraling erg gewaardeerd. Ook hoe je de dienst hebt begeleid, rustig vertellend en inspringend op de situatie ter plekke. We hebben het als zeer prettig ervaren.

Miranda, augustus 2023

 

Wij waren zeer tevreden omtrent je begeleiding en hulp, zowel voor als tijdens de uitvaart. Het was een zeer prettige samenwerking, de levensloop van mijn vader heb je heel mooi onder woorden gebracht.

Maarten, juli 2023

 

Ik kijk met een erg goed gevoel terug op de uitvaartdienst. En dat geldt zeker ook voor de rol die jij daarin speelde, waarover niets dan lof. In de aanloop, tijdens de voorgesprekken, was je geduldig, inlevend en betrokken en tijdens de uitvaart verwoordde je heel mooi het verhaal van mijn moeder en het gevoel dat er onder de nabestaanden leefde. Ook was je dichtbij en toch op afstand, of andersom, op afstand en toch dichtbij. In woord en daad. Alles in balans. Precies goed.

Martijn, juni 2023

 

Hallo Sarah,

Ik wil je namens ons allemaal nog eens hartelijk danken voor de stijlvolle en sympathieke manier waarop je de dienst van Jos hebt uitgevoerd.

Walter, mei 2023

 

We hebben de begeleiding van Sarah als heel prettig ervaren. Ze kan heel goed luisteren en voelde goed aan wat voor ons belangrijk was. We hebben de dienst echt naar eigen inzicht in kunnen richten, we werden daarbij ondersteund door Sarah zowel met praktische tips als door haar medeleven. De afscheidsdienst werd uiteindelijk heel mooi en persoonlijk op deze manier.

Nel en Ineke, april 2023

 

We kijken terug op een uitvaartdienst die precies was zoals mamma deze zou hebben gewild. Sarah heeft ons van A tot Z bijgestaan bij het voorbereiden en uitvoeren van de dienst. 

In deze periode is het van onschatbare waarde dat je door iemand wordt bijgestaan die weet waar ze het over heeft zodat je als familie wordt ontzorgd. Zo iemand is Sarah en ik zou haar dan ook aan iedereen willen aanbevelen.

Stephan, april 2023